Woning & Bouw

Zorg goed voor je huis

You are here: Home - huizen - Veel keuze als u een nieuwe CV ketel wilt aanschaffen


Veel keuze als u een nieuwe CV ketel wilt aanschaffen

Voor een nieuwe CV ketel heeft u een grote keuze. Er zijn diverse merken waar u uit kunt kiezen en diverse modellen. Allemaal met hun eigen voordelen. Sommige ketels zijn goedkoper ander anderen. Er is dus een zeer ruime keuze CV ketels, en er wordt ook onderhoud aan verschillende modellen gedaan door de installateurs. Want u kunt natuurlijk ook een defect hebben aan uw ketel dat gemaakt moet worden. Als de ketel al wat ouder is, kan er gekozen worden voor een nieuw model. Zo zijn er veel verschillende soorten ketels die zuinig zijn en een scherpe prijs hebben. Natuurlijk kunt u meer informatie bij De Eilanden vinden.

geld besparen

Een nieuwe ketel kopen kan u veel geld besparen op de energierekening.

Nieuwe ketels zijn zuiniger in het gebruik

Deze zijn over het algemeen ook zuiniger in het gebruikt. Heeft u een nieuwe ketel nodig, bent u dus op de goede plek Voor persoonlijk advies kunt u uiteraard altijd langskomen in de winkel of via de telefoon contact opnemen. Vaak kan er goed advies gegeven worden. De installateurs werken vaak met meerdere merken, en u heeft dus een uitgebreide keuze op dit gebied.

Heeft u een smaller budget? Ook dan zijn er CV ketels beschikbaar die bij u kunnen worden geïnstalleerd. Informeer naar de diverse types. Er wordt graag advies gegeven over de verschillende modellen. Maak daar dan ook gebruik van. Mocht u gaan vergelijken, bekijk dan niet enkel de kosten voor de nieuwe ketel. Soms wordt er extra gerekend voor de installatie. Soms ook niet. Vraag hier naar, zo heeft u een eerlijke vergelijking.

Kiest u ook voor een onderhoudscontract?

Naast een CV ketel, heeft u ook de keuze voor een onderhoudscontract. Dit is zeker een goed idee om direct af te sluiten, laat dat duidelijk zijn. Uw ketel wordt dan jaar in jaar uit grondig schoongemaakt en geïnspecteerd op belangrijke punten. Zo gaat deze langer mee. Onderhoud zal ervoor zorg dragen dat uw ketel op de goede manier blijft functioneren. En ook zuiniger in het gebruik is. De nieuwere type ketels hebben allen een hoog rendement, ze worden ook wel HR ketels genoemd. Dit betekent dat er zuiniger met gas wordt omgesprongen. Met de zeer hoge gasprijzen van het moment, is het prettig om te weten dat deze nieuwe ketels minder gas verbruiken. Zo kunt u besparen op uw energierekening. Natuurlijk moet de ketel wel terug worden verdiend, het is immers een investering.

Share